B U D O C L U B   V O O R B U R G

 

  J i u  J i t s u
 

  Home page
     
 

Welkom op de jiu jitsu home van Budoclub Voorburg!

Deze pagina is de startpagina voor alle jiu jitsu gerelateerde onderwerpen. Zo zijn hier de laatste nieuwtjes te vinden over de lessen, maar ook een overzicht van het lesprogramma, oefening van de maand, technische wetenswaardigheden, evenementen en wedstrijduitslagen!

De Budoclub Voorburg site wordt continu bijgehouden en bijgewerkt, dus kom snel terug op deze site en voor alle jiu jitsuka's: voeg deze pagina aan je favorieten toe en kom geregeld terug om te kijken of er alweer nieuwe dingen zijn bijgekomen!

 

  Laatste nieuws  
 
November 2007
5 september 2007 vond alweer de 6e gaststage plaats met niemand minder dan Shihan Hans de Jong van Down Under! Klink op het plaatje voor de foto's!

Eindelijk heeft BCV er een nieuwe 2e dan jiu-jitsu bij! 9 december 2006 heeft Nick in Gouda zijn 2e dan gehaald, op een grandioze wijze. Klik op het plaatje op de plaatjes te bekijken!

 

 

28 november Duo Games !!

De jaarlijkse Duo Games staan weer voor de deur (waarschijnlijk naast Sinterklaas). Alle leden doen geheel vrijwillig en (soms extern) gemotiveerd mee! Dus het wordt weer een groot spectakel voor en door jong en oud. Neem familie, vrienden en buren mee, dat maakt het nog leukerder!

De Games starten om 20:00 uur precies, maar vanaf 19:15 uur kunnen de deelnemers al op de mat om alles nog even te herhalen en om lekker op te warmen. Tot de 28ste!!!

 

Junioren

Sinterklaas komt op zaterdag 1 december naar onze dojo. Iedereen is welkom bij de Sint en voor de kinderen is er een leuke kleurplaten actie! De kleurplaten staan op de balie in de dojo.

 

Senioren

 

 

 

Jiu Jitsu examens: De examens van 13 december hebben weer de nodige banden en slippen door de dojo laten vliegen, want er zijn weer een hoop leden gepromoveerd. Lees de uitslag hier.

 

  Lessen

Lesprogramma 2007:
Deze weken staan in het teken van voorbereiding op de examens. Dus veel herhalen, kata´s erin stampen en weinig nieuwe dingen leren. Jammer, nee natuurlijk niet, want anders haal je straks je examen niet! Succes met de voorbereiding!!

Examens:
Noteer vast in je agenda: De eerstvolgende jiu-jitsu examens zijn op 19 december 2007 tijdens de gewone lesuren.

Districtstrainingen:
Ook het komende half jaar kun je weer districtstrainingen volgen in Gouda. Altijd leuk, want je ontmoet weer eens nieuwe mensen, je traint in andere zaal (minder warm!). Maar het leukste is waarschijnlijk wel dat je eindelijk eens een andere leraar hebt. Al is het maar voor een paar uurtjes, die afwisseling ... heerlijk ... eindelijk!
Het overzicht van het gehele districtsactiviteiten programma vind je hier.

  Verder...

Algemene informatie over jiu jitsu: Wat is jiu jitsu nu precies? Kijk hier voor een korte beschrijving van wat jiu jitsu inhoudt.

Vaak krijgen wij vragen van leerlingen over het paspoort, wat het is en hoe je er aan komt. Het is judo/budo paspoort wordt uitgegeven door de Judo Bond Nederland (JBN) en is gemaakt om je gradaties in te kunnen noteren. Daarnaast dient het ook als ID tijdens wedstrijden georganiseerd door bij de JBN aangesloten verenigingen. Je eigen paspoort krijgen kan door lid te worden van de JBN. Dit kan via de site van de JBN. Je moet tevens minimaal 3 jaar lid zijn en het paspoort moet up-to-date zijn wanneer men een dan-examen wil doen.

Geschiedenis van jiu jitsu: Deze pagina geeft een kort overzicht van de geschiedenis van jiu jitsu.

Wij: Kijk hier voor meer informatie over jullie enthousiaste leraren en de schrijvers van dit deel van de Budoclub Voorburg site: wie zijn ze en wat is hun achtergrond danwel budo CV?

 

Heb je verder nog vragen? Vraag het in de les of mail ons bcv.jiujitsu@xs4all.nl als het over de jiu jitsu lessen gaat. Mail naar info@budoclubvoorburg.nl voor algemene vragen over Budoclub Voorburg.

Kijk niet alleen op de jiu jitsu pagina's, maar kijk ook naar de andere boeiende sporten die Budoclub Voorburg je te bieden heeft!